De Gearbox Protec*!

Voor een langere levensduur van je ketting en de tandwielen van je cassette!

Hoezo dan??!!

De ketting, de tandwielen in je cassette en de lagers hebben het zwaar te verduren tijdens de ritten. Ze krijgen hele ladingen zand en modder over zich heen.

De gevolgen zijn:

  • Extra slijtage.

  • Meer onderhoud.

  • Vaker onderhoud.

  • Vaker je ketting en tandwielen vervangen.

  • Extra kosten!

  • Extra tijd.

Maar ja, een hobby mag nu eenmaal iets kosten, toch?
Maar aan de ander kant, als het niet persé hoeft dan ga ik liever fietsen dan dat ik moet sleutelen of de fiets weer weg moet brengen, voor een kostbare onderhoudsbeurt!

De Gearbox Protec (de GBP) gaat je helpen om veel minder onderhoud te hoeven plegen aan je ketting en tandwielen.

Uit onderzoek is gebleken dat veel zand dat van de band valt, op de tandwielen van je cassette en de ketting terecht komt. Wanneer je dit kunt verminderen zul je eens zo lang met je tandwielen en ketting doen.
Bedenk je eens wat dat dan aan tijd oplevert. En wat het scheelt aan kosten wanneer je de helft minder kwijt bent aan het vervangen van de kettingen en tandwielen.


Deze tool, de Gearbox Protec is speciaal ontwikkeld om met z'n extreem laag gewicht voor de vele voordelen te zorgen waardoor jij minder tijd en geld kwijt bent aan het onderhoud en meer kunt genieten van je hobby, van je sport.

Ga snel naar de webshop en laat hem gauw bezorgen. Het plaatsen van de Gearbox Protec kun je eenvoudig zelf.

Je monteert de GBP eenvoudig, boven de cassette met de tandwielen en de ketting, aan de hanger waaraan ook de derailleur vast zit. Er zijn twee verschillende uitvoeringen

Optie 1) De meest voorkomende!
Wanneer je achterwiel vast zit met een steekas dan zit je derailleur meestal aan een hanger gemonteerd:
monteer je de GBP eenvoudig tussen de derailleur en de hanger en gebruik hierbij de originele bout van de derailleur. Omdat de derailleur 3 mm naar buitenkomt, zul je de kabel 3 mm losser moeten stellen. Heeft jouw fiets geen hanger maar wel een steekas met klemmoer, dan kun je hem achter deze klemmoer plaatsen.

Optie 2) Wanneer je achterwiel een vaste as met twee moeren heeft:
monteer de GBP eenvoudig tussen de moer (en revet) van je achteras, en het frame. Deze wielophanging komt weinig meer voor.

Patent registratie nr: 1043957

* Door de makers van de Brake Protec, met reeds 5 jaar praktijk ervaring, ontwikkelt voor iedere fiets met een derailleur.

Brake Protec brief.

Meld je hier aan voor af en toe een Brake Protec brief en ga akkoord met onze privacyverklaring.
Aanmelden
© 2017 - 2021 The Brake Protec System | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel